Recreatief zwemmen

Heerlijk relaxen!

U kunt als abonnee of met een meerbadenkaart tijdens onze openingsuren heerlijk komen ontspannen in ons verwarmde zwembad. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze wellnesscorner met sauna en heerlijke op temperatuur reguleerbare douches.

Inschrijven abonnement Openingstijden

Losse toegang

Wilt u eenmalig gebruik maken van ons zwembad? Elke zaterdag en zondag van 12:00 tot 16:00 kunt u lekker komen genieten van ons heerlijk verwarmde zwembad met sauna. Losse toegang is enkel mogelijk op zaterdagmiddag & zondag en wanneer u bij ons geregistreerd staat (gratis registratie).

Op dit moment gelden er aangepaste voorwaarden voor een bezoek aan ons zwembad. Openingstijden en beschikbaarheid zijn anders dan dat u van ons gewend bent. Bekijk om telleurstelling te voorkomen eerst onze pagina met COVID-19 maatregelen door hier te klikken.

Kan ik een keer op proef komen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost € 9,50 en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze abonnementen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart) bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Pool Bar & Lounge klikt u hier.

Proefzwemmen aanvragen

Try out pakket

U kunt ook kiezen voor ons Try out pakket (recreatief zwemmen, sauna, zonnebank en smoothie). De kosten hiervan bedragen € 15,50 en worden afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt toegang tot het zwembad en u ontvangt: een muntje voor de zonnebank, een voucher welke in te ruilen is voor een smoothie in de Pool Bar & Lounge en een voucher welke in te ruilen is voor € 9,50 korting op het inschrijfgeld van uw abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart).

Try out pakket aanvragen