Recreatief zwemmen

Heerlijk relaxen!

U kunt als abonnee of met een meerbadenkaart tijdens onze openingsuren heerlijk komen ontspannen in onze verwarmde zwembad. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze wellnesscorner met sauna en heerlijke op temperatuur reguleerbare douches.

Inschrijven abonnement Openingstijden

Losse toegang

Wilt u eenmalig gebruik maken van ons zwembad? Elke zaterdag van 13:00 tot 16:00 en zondag van 11:00 tot 16:00 kunt u lekker komen genieten van ons heerlijk verwarmde zwembad met sauna. Losse toegang is enkel mogelijk op zaterdagmiddag & zondag en wanneer u bij ons geregistreerd staat als lid (gratis registratie).

Zomerrooster week 31 t/m 34

In week 31 t/m week 34 geldt een aangepast zomerrooster. Het zwembad is voor abonnees/meerbadenkaarthouders dagelijks geopend van 07:00 tot 23:00 (met uitzondering van woensdag en vrijdag van 15:30 tot 18:30 i.v.m. zwemles). Losse toegang is dagelijks mogelijk van 11:00 tot 15:30. De Sportsbar/servicebalie is op maandag, dinsdag, donderdag, zaterdag en zondag geopend van 09:30 tot 15:30 en op woensdag en vrijdag van 11:00 tot 18:00. Voor alle aquafitness lessen geldt een zomerstop.

Kan ik een keer op proef komen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost € 9,50 en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze abonnementen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart) bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Sportsbar klikt u hier.

Proefzwemmen aanvragen

Try out pakket

U kunt ook kiezen voor ons Try out pakket (recreatief zwemmen, sauna, zonnebank en smoothie). De kosten hiervan bedragen € 15,50 en worden afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt toegang tot het zwembad en u ontvangt: een muntje voor de zonnebank, een voucher welke in te ruilen is voor een smoothie in de Sportsbar en een voucher welke in te ruilen is voor € 9,50 korting op het inschrijfgeld van uw abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart).

Try out pakket aanvragen