Recreatief zwemmen

Heerlijk relaxen!

U kunt met een lidmaatschap of met een meerbadenkaart tijdens de hiervoor bestemde uren heerlijk komen ontspannen in ons verwarmde zwembad. Daarnaast kunt u gebruik maken van onze wellnesscorner met sauna en heerlijke op temperatuur reguleerbare douches.

Inschrijven lidmaatschap Openingstijden

Losse entree

Wilt u eenmalig gebruik maken van ons zwembad? Elke zaterdag- en zondagmiddag kunt u lekker komen genieten van ons heerlijk verwarmde zwembad met sauna. Losse entree is enkel mogelijk op zaterdag- en zondagmiddag en op basis van een eenmalige gratis registratie.

Op dit moment gelden er aangepaste voorwaarden voor een bezoek aan ons zwembad. Openingstijden en beschikbaarheid zijn anders dan dat u van ons gewend bent. Bekijk om telleurstelling te voorkomen eerst onze pagina met COVID-19 maatregelen door hier te klikken.

Kan ik een keer op proef komen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost u 9,75 euro en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze lidmaatschappen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een lidmaatschap bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Pool Bar & Lounge klikt u hier.

Proefzwemmen aanvragen