Openingstijden

Legenda

  • Vaste uren
  • Variabele uren

Entree weekend

Let op: op zaterdag en zondag vóór 09:00 en na 17:00 is ons zwembad te bereiken via de hoofdentree van Van der Valk Hotel Tiel. De zuidentree is gesloten.

Entree Mindervaliden

Mindervaliden kunnen het zwembad enkel betreden en verlaten tijdens de openingsuren van de Sportsbar/servicebalie. Onze medewerker zal de tussendeur op de eerste etage voor u openen.

Variabele openingstijden

Naast onze vaste openingstijden hebben wij ook variabele openingstijden. Deze openingstijden zijn tijdelijk van aard. Wanneer u tijdens deze uren gebruik wilt maken van de zwembadfaciliteiten raden wij u aan eerst de beschikbaarheid op onze website te controleren. Wanneer in bovenstaand schema een variabele tijd vermeld staat, kunt u op het betreffende moment gebruik van onze zwembadfaciliteiten.

Sportsbar & Servicebalie

Onze servicebalie vindt u in de Sportsbar op de eerste etage. Tevens heeft u hier de mogelijkheid tot het nuttigen van een hapje en een drankje. Klik hier voor de openingstijden van de Sportsbar.

Sauna

De sauna staat standaard elke doordeweekse avond vanaf 20:00 aan. 's Ochtends enkel op aanvraag (tijdens de openingsuren van het zwembad). Gelieve er rekening mee te houden dat de opwarmtijd van de sauna minimaal 60 minuten bedraagt. In de sauna is het dragen van badkleding verplicht.

Aanvragen