Aqua Zumba

Wat is Aqua Zumba?

Aqua Zumba is een leuke swingende work-out gebaseerd op Latijns-Amerikaanse bewegingssport. Aqua Zumba is met name gericht op het verbeteren van uw uithoudingsvermogen. Onder specialistische begeleiding ervaart u een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Dankzij de diversiteit aan dans- en muziekstijlen is Aqua Zumba naast effectief vooral ook erg leuk!

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Zumba lessen hebben een gemiddeld tot hoge intensiteit, moderne muziek en bevatten veel dans-elementen. Omdat u zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Zumba lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke dinsdag van 19:15 tot 20:00 uur. Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiële feestdagen en in de kerst- en middelste vier weken van de zomervakantie (basisscholen Midden-Nederland).

Wie mogen er deelnemen?

Met een aquafitnessabonnement kunt u deelnemen aan de aquafitness lessen. Met een 10-badenkaart is dit helaas niet mogelijk. Wanneer u voor de eerste keer deel wenst te nemen aan de aquafitness lessen, kunt u uzelf melden bij onze servicebalie voor een nadere toelichting. Deze aquafitness les is vanaf 16 jaar.

Wie is de instructeur?

Aqua Zumba wordt verzorgd door Priscilla Risamasu.

Inschrijven abonnement

Kan ik een proefles aanvragen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost € 9,50 en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze abonnementen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart) bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Sportsbar klikt u hier.

Proefles aanvragen

Try out pakket

U kunt ook kiezen voor ons Try out pakket (recreatief zwemmen, sauna, zonnebank en smoothie). De kosten hiervan bedragen € 15,50 en worden afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt toegang tot het zwembad en u ontvangt: een muntje voor de zonnebank, een voucher welke in te ruilen is voor een smoothie in de Sportsbar en een voucher welke in te ruilen is voor € 9,50 korting op het inschrijfgeld van uw abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart).

Try out pakket aanvragen