Aqua Yoga

Wat is Aqua Yoga?

Aqua Yoya is een ontspannen nidra yogasessie in het water met traditionele yogaposes en veel aandacht voor de ademhaling. Aqua Yoga is met name gericht op het verbeteren van uw lenigheid, uw mobiliteit en het bewustzijn van uw lichaam. Onder specialistische begeleiding ervaart u een ontspannen yogales in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden uw gewrichten ontlast door de opwaartse druk. Dankzij de diversiteit aan oefeningen en fijne omgeving ervaart u een ontspannen effect op zowel uw lichaam als uw geest!

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Yoga lessen hebben een lage intensiteit en een hoog rustgevend karakter. Aqua Yoga is geschikt voor jong, oud, zwangere vrouwen en mensen met fysieke beperkingen of blessures. De oefeningen worden zowel in het water als op de kant uitgevoerd.

Wanneer zijn de lessen?

Elke zondag van 10:00 tot 10:45 uur. Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. Voorafgaand aan- en na de les heeft u ruimschoots de mogelijkheid gebruik te maken van de zwembadfaciliteiten. De lessen vinden geen doorgang op officiële feestdagen en in de kerst- en middelste vier weken van de zomervakantie (basisscholen Midden-Nederland).

Wie mogen er deelnemen?

Met een aquafitnessabonnement kunt u deelnemen aan de aquafitness lessen. Met een 10-badenkaart is dit helaas niet mogelijk. Deze groepsles is vanaf 16 jaar.

Wie is de instructeur?

Aqua Yoga wordt verzorgd door Shamile Flores & Annelycke Schouten.

Inschrijven abonnement

Kan ik een proefles aanvragen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost € 9,50 en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze abonnementen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart) bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Sportsbar klikt u hier.

Proefles aanvragen

Try out pakket

U kunt ook kiezen voor ons Try out pakket (recreatief zwemmen, sauna, zonnebank en smoothie). De kosten hiervan bedragen € 15,50 en worden afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt toegang tot het zwembad en u ontvangt: een muntje voor de zonnebank, een voucher welke in te ruilen is voor een smoothie in de Sportsbar en een voucher welke in te ruilen is voor € 9,50 korting op het inschrijfgeld van uw abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart).

Try out pakket aanvragen