Aqua Varia

Wat is Aqua Varia?

Aqua Varia is een gevarieerde work-out in het water met zowel spierversterkende oefeningen als elementen die gericht zijn op het verbeteren van het uithoudingsvermogen. Wanneer u niet kunt kiezen tussen onze aquafitness aanbod, is de les Aqua Varia echt iets voor u! Aqua Varia is namelijk een gevarieerd programma met oefeningen uit al onze aquafitness lessen. Onder specialistische begeleiding ervaart u een intensieve work-out in en rondom het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden uw gewrichten ontlast door de opwaartse druk. Aqua Varia is zowel gevarieerd in de oefeningen als in de leeftijd van de deelnemers, kortom voor ieder wat wils!

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Varia lessen hebben een gemiddelde intensiteit, gevarieerde muziek en zijn op basis van een diversiteit aan oefeningen. Omdat u zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Varia lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden gedeeltelijk uitgevoerd op het ritme van de muziek. Ná de les Aqua Varia krijgt u de gelegenheid om lekker ontspannen te zwemmen in ons verwarmde zwembad of gebruik te maken van de sauna (15 minuten). Na de activiteit kunt u (op eigen gelegenheid) terecht in onze Sportsbar voor een vers bakje koffie of een gezellig babbeltje.

Wanneer zijn de lessen?

Elke maandag van 13:00 tot 13:45 uur en elke donderdag van 11:00 tot 11:45 uur. Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiële feestdagen en in de kerst- en middelste vier weken van de zomervakantie (basisscholen Midden-Nederland). Na de les heeft u tot 12:15 uur de gelegenheid gebruik te maken van de zwembadfaciliteiten.

Wie mogen er deelnemen?

Met een aquafitnessabonnement kunt u deelnemen aan de aquafitness lessen. Met een 10-badenkaart is dit helaas niet mogelijk. Wanneer u voor de eerste keer deel wenst te nemen aan de aquafitness lessen, kunt u uzelf melden bij onze servicebalie voor een nadere toelichting. Deze aquafitness les is vanaf 16 jaar.

Wie is de instructeur?

Aqua Varia wordt verzorgd door Ria van Neerbos.

Inschrijven abonnement

Kan ik een proefles aanvragen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost € 9,50 en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze abonnementen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart) bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Sportsbar klikt u hier.

Proefles aanvragen

Try out pakket

U kunt ook kiezen voor ons Try out pakket (recreatief zwemmen, sauna, zonnebank en smoothie). De kosten hiervan bedragen € 15,50 en worden afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt toegang tot het zwembad en u ontvangt: een muntje voor de zonnebank, een voucher welke in te ruilen is voor een smoothie in de Sportsbar en een voucher welke in te ruilen is voor € 9,50 korting op het inschrijfgeld van uw abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart).

Try out pakket aanvragen