Aqua Total Body

Wat is Aqua Total Body?

Aqua Total body is een work-out waarmee u vrijwel uw gehele lichaam onder handen neemt. Aqua Total Body is met name gericht op het verbeteren van uw kracht en uw uithoudingsvermogen. Onder specialistische begeleiding ervaart u een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden uw gewrichten ontlast door de opwaartse druk. De aanwezigheid van snelle en moderne muziek zorgt voor extra sfeer en een extra stimulans!

Wat kan ik verwachten?

De Aqua Total Body lessen hebben een hoge intensiteit, moderne muziek en zijn op basis van een zorgvuldig samengesteld programma. Omdat u zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Total Body lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke maandag en vrijdag van 19:15 tot 20:00 uur. Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiële feestdagen en in de kerst- en middelste vier weken van de zomervakantie (basisscholen Midden-Nederland).

Wie mogen er deelnemen?

Met een aquafitnessabonnement kunt u deelnemen aan de aquafitness lessen. Met een 10-badenkaart is dit helaas niet mogelijk. Wanneer u voor de eerste keer deel wenst te nemen aan de aquafitness lessen, kunt u uzelf melden bij onze servicebalie voor een nadere toelichting. Deze aquafitness les is vanaf 16 jaar.

Wie is de instructeur?

Aqua Total Body wordt verzorgd door Arja Maruanaya.

Inschrijven abonnement

Kan ik een proefles aanvragen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost € 9,50 en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze abonnementen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart) bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Sportsbar klikt u hier.

Proefles aanvragen

Try out pakket

U kunt ook kiezen voor ons Try out pakket (recreatief zwemmen, sauna, zonnebank en smoothie). De kosten hiervan bedragen € 15,50 en worden afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt toegang tot het zwembad en u ontvangt: een muntje voor de zonnebank, een voucher welke in te ruilen is voor een smoothie in de Sportsbar en een voucher welke in te ruilen is voor € 9,50 korting op het inschrijfgeld van uw abonnement (m.u.v. een meerbadenkaart).

Try out pakket aanvragen