Aqua Combat

Wat is Aqua Combat?

Aqua Combat is een moderne work-out in het water op basis van boks- en stootbewegingen. Aqua Combat is met name gericht op het verbeteren van uw uithoudingsvermogen en stootkracht. Onder specialistische begeleiding ervaart u een intensieve work-out in het water. Het water levert extra weerstand op, waardoor het rendement van de oefeningen toeneemt. Tevens worden uw gewrichten ontlast door de opwaartse druk. De aanwezigheid van snelle en moderne muziek zorgt voor extra sfeer en een extra stimulans!

Op dit moment gelden er aangepaste voorwaarden voor een bezoek aan ons zwembad. Openingstijden en beschikbaarheid zijn anders dan dat u van ons gewend bent. Bekijk om telleurstelling te voorkomen eerst onze pagina met COVID-19 maatregelen door hier te klikken.

Wat kan ik verwachten?

De Combat lessen hebben een hoge intensiteit, worden gegeven op het ritme van moderne muziek en zijn op basis van een zorgvuldig samengesteld programma. Omdat u zelf de intensiteit kunt sturen, zijn de Aqua Combat lessen geschikt voor jong en oud. De oefeningen worden uitgevoerd op het ritme van de muziek.

Wanneer zijn de lessen?

Elke woensdag van 13:00 tot 13:45 uur en elke vrijdag van 19:15 tot 20:00 uur. Wij verzoeken u 5 minuten voor aanvang van de les aanwezig te zijn in de zwemzaal. De lessen vinden geen doorgang op officiƫle feestdagen en in de kerst- en middelste vier weken van de zomervakantie (basisscholen Midden-Nederland).

Wie mogen er deelnemen?

Met een lidmaatschap aquafitness kunt u deelnemen aan de aquafitness lessen. Met een meerbadenkaart is dit niet mogelijk. Wanneer u voor de eerste keer deel wenst te nemen aan de aquafitness lessen, kunt u uzelf melden bij onze servicebalie voor een nadere toelichting. Deze aquafitness les is vanaf 16 jaar.

Wie is de instructeur?

Aqua Combat wordt verzorgd door Angela Gerrits.

Inschrijven lidmaatschap

Kan ik een proefles aanvragen?

U kunt zich telefonisch of via deze website opgeven voor een kennismaking. Proefzwemmen kost u 9,75 euro en wordt afgerekend bij onze servicebalie. U krijgt uitleg over onze activiteiten en over onze lidmaatschappen. Vervolgens kunt u eenmalig gebruik maken van onze zwembadfaciliteiten. Wanneer u besluit een lidmaatschap (m.u.v. een meerbadenkaart) bij ons af te sluiten, ontvangt u de kosten van het proefzwemmen volledig retour! De aanschaf van een ticket proefzwemmen is mogelijk bij onze servicebalie. Voor de openingstijden van onze servicebalie in de Pool Bar & Lounge klikt u hier.

Proefles aanvragen