Fitness & Zwemmen

Voor iedereen is er een training op maat!

Fitness is een uitstekende manier om met uw lijf bezig te zijn. Of u nu uw conditie of uw contouren wil verbeteren. Door op een verantwoorde manier oefeningen uit te voeren, zult u merken dat uw spieren sterker en uw silhouet strakker wordt. Bovendien krijgt u een groter uithoudingsvermogen en een betere lichaamshouding, waardoor u minder kans op blessures loopt. Ga voor meer informatie naar de website van Fitnessclub Tiel.

Wat houdt het in?

Aan de hand van uw doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt er een persoonlijk programma opgesteld tijdens een eerste introductieles. De speciaal voor u samengestelde oefeningen voert u uit op de nieuwste apparatuur van Matrix. De fitnesscoach helpt u hier uiteraard bij. Daarna wordt er nog een tweede introductieles ingepland, zodat u de eerste keren dat u bij Fitnessclub Tiel komt sporten, intensief begeleid wordt. Naast fitness biedt Fitnessclub Tiel ook groepslessen aan in een aparte ruimte. Deze afwisselende lessen worden zowel live, als virtueel aangeboden.

Wat zijn de openingstijden?

De openingstijden van Fitnessclub Tiel zijn iedere werkdag van 05.00 tot 22.30 en op zaterdag & zondag van 05.00 tot 17.00 uur.

Wie mogen er gebruik maken van de faciliteiten?

U kunt gebruik maken van de fitnessfaciliteiten én de zwembadfaciliteiten wanneer u in het bezit bent van een combinatieabonnement (onbeperkt fitness en zwemmen) bij Fitnessclub Tiel en Van der Valk Aqua Vita.